Kumpi ajoi – vähemmän vai enemmän promilleja puhaltanut?

Poliisi selvittää parhaillaan, onko muuan 20-vuotias liperiläismies syyllistynyt törkeään rattijuopumukseen.

Joensuun Rantakylässä liikkunut henkilöautoilija törmäsi torstaina kahteen pysäköityyn autoon sen jälkeen, kun kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Törmäyksen jälkeen auto ajautui viheralueen yli, kaatoi liikennemerkin ja pysähtyi lopulta keskelle Pataluodonkatua. Rytäkässä osallisena olleet kolme autoa vaurioituivat.

Poliisipartion tavoitettua törmäilleen auton omistajan, 26-vuotiaan joensuulaismiehen, tämä hönkäisi alkometriin 1,16 promillen lukemat. Hänen seurassaan ollut liperiläismies puhalsi 1,59 promillen tuloksen. Poliisi selvittää, kumpi miehistä autoa ajoi.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja rattijuopumuksena.

Vastaa