Biolaboratoriohanke etenee

Rääkkylän kunnanhallitus valitsi biolaboratorion esiselvityshankkeen toteuttajaksi Apila Group Oy Ab:n. Kyseinen yhtiö jätti Linnunmaa Oy:n kanssa yhtä isot 20 000 euron tarjoukset kunnan ostopalveluun.
Hanke saa rahoitusta Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahastosta.

Kunnanhallitus päätti myydä Asunto-osakeyhtiö Kinnulalle ja Asunto-osakeyhtiö Rääkkylän Säästöportaalle rivitalojen alla olevat tontit.
Hallitus määritteli hinnaksi 0,8 euroa neliöltä. Kinnulan 5760 neliön tontin hinnaksi muodostui 4608 euroa, Säästöportaan 5368 neliöisen tontin hinnaksi tuli 5368 euroa ja Veljesrinteen 5500 neliöisen tontin hinta on 4400 euroa.
Osakeyhtiöllä on ollut pitkät vuokrasopimukset tontteihin. Sopimuksista ensimmäinen, Kinnulan tilaa koskeva, umpeutuu kuluvan vuoden syksyllä.
Kunnanhallitus jakoi avustuksia maanantain kokouksessaan.
Yleishyödyllisille yhteisöille tarkoitetusta määrärahasta Rasivaaran kyläyhdistykselle myönnettiin 300 euron avustus. Sadan euron avustuksen saivat Keski-Karjalan Invalidit ry:lle, Pohjois-Karjalan Näkövammaiset ry:lle, Saimaan saariston kehittämisyhdistys ry:lle, Rääkkylän Sotainvalidit ry:lle, Rääkkylän Sotaveteraanit ry:lle ja Rääkkylän Rintamaveteraanit ry:lle.

Vastaa