Kolmas pienryhmäkoti Penttilänpihaan

Kunnanhallitus hyväksyi Penttilänpihan A-talon muutossuunnitelmat. Kiinteistön kuusi asuntoa remontoidaan pienryhmäkodiksi, johon tulee seitsemän invavarusteltua asuntoa, yhteiset keittiö- ja ruokailutilat sekä toimistotilaa. Kiinteistössä on hieman yli 600 neliötä.
Hanke kilpailutetaan kevään aikana ja rakennustöiden on tarkoitus valmistua syksyllä.
Aiempina vuosina kunta on remontoinut talot C ja B.

Hallitus esittää valtuutettu Riitta Lappalaiselle eroa kaikista kunnan luottamustehtävistä hänen toiveensa mukaisesti. Lappalainen on pidättäytynyt luottamustehtävistä ollessaan sivistysjohtajana talven aikana. Lappalainen jatkaa mahdollisesti sivistysjohtajan tehtävien hoitamista vuoden 2017 kesään saakka.
Toisin kuin Rääkkylässä, Liperissä hallitus päätti lähteä tukemaan valtiosääntöoikeuden professuurin perustamista. Suomen Kuntaliitto suosittelee, että kunnat osallistuisivat lahjoitusprofessuurin tukemiseen 10 sentillä asukasta kohti, mikä tekee Liperissä 1240 euroa.

Vastaa