Yllätys aloittaa miesten joukkuetoiminnan

Jalkapalloseura Ylämyllyn Yllätys aloittaa miesten joukkuetoiminnan. Uuden joukkueen harjoitustoiminta starttaa ensi viikon keskiviikkona Paloaukean tekonurmella.

Koska tovin uinumassa ollutta Yllätyksen miesten joukkuetta vasta herätellään, pelaa tiimi sarjapelinsä yhdessä Joensuun Palloseuran kanssa. Kokoonpano kantaa nimeä JoPS/yj. Yhteisjoukkue urheilee Palloliiton Itä-Suomen piirin viitosessa.

Joukkueessa pelaa Yllätyksen junioreita sekä aiempina vuosina miesten joukkueessa mukana olleita pelaajia.

Yllätyksen tavoitteena on rakentaa katkeamaton pelaajapolku seuran omille junioreille.

– Jalkapalloa harrastuksenaan jatkaville junioreillemme on nyt osoitettu mahdollisuus jatkaa pelaamista aikuisiän kynnykselläkin. Tavoitteena on rakentaa omien pelaajien määrä sen verran laajaksi, että tulevina vuosina resurssit riittävät pelaamaan Yllätyksen omalla joukkueella ja nimellä, urheiluseuran tiedotteessa todetaan.

JoPS/yj harjoittelee ja pelaa kotiotteluitaan sekä Joensuussa että Ylämyllyllä.

Joukkueen toimintaan osallistuu myös Polvijärven PoPS:n pelaajia.

Vastaa