Keilahallin kuntosalin käytöstä edelleen maksu

Elsa Kamppuri on esittänyt, että yli 60-vuotiaat rääkkyläläiset saisivat käyttää keilahalli-kuntosalia maksutta. Vapaa-aikalautakunta totesi, että käyttö on nykyisellään niin edullista, ettei maksuttomuudelle ole perusteita.

Eläkeläiset ja ikääntyneet saavat käyttää Pihlajakodin seniorisalia jo nyt ilmaiseksi. Keilahalli-kuntosalin kertamaksu on euron ja kuukausikortti kympin.

Avustukset ennallaan
Niemisen Urheilijat ry ja Rasivaaran Nuorisoseura ry saavat molemmat Rääkkylän kunnalta 3000 euroa taloavustusta. Avustusmäärärahat ovat säilyneet kunnassa viime vuoden tasolla.
Lautakunta päätti, että järjestöille maksettavat toimintasopimuskorvausten periaatteet pysyvät myös entisellään. Esimerkiksi kerhon ja harjoituksen pitämisestä maksetaan 12 euroa kerralta. Retkien järjestämistä tuetaan 50–100 eurolla. Erilaisten urheilutapahtumien tai ohjelmallisten tilaisuuksien pitämisestä maksetaan erisuuruisia korvauksia.
Lautakunta hyväksyi vuoden 2016 liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoiminnan linjaukset.

Vastaa