Viinijärven Urheilijat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta

Viinijärven Urheilijat on tehnyt koko kauden mittaiset vuokrasopimukset Jyväskylän Kirittärien Jutta Myllyniemen ja Annika Jokisen kanssa.

Jutta Myllyniemi on Oulunsalon Vasaman kasvatti. Hän on pelannut kasvattajaseurassaan Tyttöjen
superia ja suomisarjaa kaudet 2012–2014. Viime kaudella hän pelasi Jyväskylässä B-tyttöjen
superissa ja edusti seuraa tyttöjen Itä-Lännessä. Hän pelasi myös Jyväskylässä ykköspesistä ja kuului
Kirittärien halli-SM joukkueeseen. Myllyniemi oli ykköspesiksen etenijätilaston 14. ja kärkilyöntitilaston 12. Hän on pelannut ulkona eri puolilla kenttää, mutta viime vuonna pääasiassa etukentällä.

Jutta Myllyniemi on syntynyt 1997 ja voi siis pelata ensi kesänä ViU:n Superin lisäksi myös SurMassa.

Annika Jokinen on Korian Kymi-Pesiksen kasvatti. Hän on edustanut Kuusankosken Puhtia tyttöjen superissa ja suomensarjassa. Viime kauden hän pelasi Jyväskylän ykköspesisjoukkueessa.
Jokinen oli kaudella 2015 sekä etenijä- että kärkilyöntitilaston 7. Hän on ulkopelipaikaltaan koppari ja sisäpelissä vaihtajan rooli on istunut.

– Olen erittäin tyytyväinen näihin sopimuksiin, toteaa pelinjohtaja Mikko Pirhonen.

– Annika ja Jutta edustavat juuri sellaista pelaajatyyppiä josta olemme kiinnostuneet: he ovat tavoitteellisia, urheilullisia ja valmiita ottamaan seuraavan kehitysaskeleen urallaan. Molemmat pelaajat ovat vielä nuoria ja potentiaalia riittää aivan lajin huipulle asti. Nämä sopimukset tuovat tarvittavaa leveyttä materiaaliin ja antavat erittäin hyviä vaihtoehtoja sekä ulko- että sisäpeliin.

– Kaiken kaikkiaan ViU:n nuori joukkue on osoittanut olevansa valmis siihen työntekoon mitä huippua kohti kehittyminen vaatii ja nämä pelaajat sopivat ryhmään sekä ikärakenteeltaan että kehitysvaiheeltaan loistavasti. Seuraava askel on opetella hallipeleissä yhdessä pelaamisen perusasioita ja tehdä perustyö huolellisesti arjessa jolloin kehitystä tapahtuu varmasti, Mikko Pirhonen kertoo.

Annika Jokinen puolestaan toteaa:

– Hienoa, että pelaamiseni epäselvä tilanne ratkesi näin.

Jokisella oli jo vuokrasopimus Kirittäristä Kankaanpään Mailan joukkueeseen.

– Tulen innolla ja onnellisena mukaan ViU:n joukkoihin, jossa minulle jo tuttu Laura Pohjolakin pelaa.

Vastaa