Ainakin neljä pelaajaa vaihtuu

ViU ei vielä tässä vaiheessa halua paljastaa superissa ensi kaudella pelaavien naisten nimiä, mutta se on jo varmaa, että joukkueessa on vähintään neljä uutta pelaajaa.
Tämän kauden joukkueesta Noora Jantunen on ilmoittanut lopettavansa pelaamisen, Riikka Karppinen ei jatka ainakaan Viinijärvellä, Saara Suomalainen siirtyy Lappeenrantaan ja Eeva Mäki-Maukola Raumalle, jonne lähti pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäkikin.
– Muiden tämän kauden pelaajien kanssa neuvotellaan tiiviisti, seuran puheenjohtaja Jukka Rummukainen vakuuttaa:

– Meillä on useita lahjakkaita nuoria SurMan (Susirajan Mailan) pelaajissa, heistä saamme joukkueeseen täydennystä. Nimiä emme halua paljastaa ennen kuin nimet ovat sopimuspapereissa.
– Jäimme katsojamäärissä tavoitteeseen nähden pahasti alakanttiin, suurelta osin touko-kesäkuun kehnojen säiden vuoksi. Budjettiin tuli siitä niin suuri lovi, että nyt on liikkeelle lähdettävä aiempaa halvemmalla joukkueella, mutta kovalla innolla yritetään jatkaa, Rummukainen toteaa.
– Saamme kehityskelpoisen ja lahjakkaan joukkueen, jolla on mahdollisuudet Superissa mihin hyvänsä sijaan viidennen ja 12 välillä, varapuheenjohtaja Timo Palander arvioi.

Vastaa