Olivian ovet aukeavat

Tänään torstaina Ravintola Olivian ikkunoihin liimailtiin näyttävät teippaukset. Kuva: Jutta Kurki

Ravintola Olivia avaa huomenna ovensa Liperin kirkonkylän keskustassa entisen Glitterin tiloissa. Avajaisjuhlia ei järjestetä vielä ensimmäisenä viikonloppuna, mutta omistaja Terho Laasonen lupailee niiden koittavan viimeistään parin viikon päästä.

Myös tulevana viikonloppuna elävää musiikkia on kuitenkin luvassa sekä perjantaina että lauantaina.

– Lavalta ja Rantamakasiinilta tutuilla naamoilla mennään. Kaiken kaikkiaan meitä taitaa olla viisi, mainittujen menopaikkojen yrittäjänä tunnettu Laasonen summaa.

Lounasruokaa Oliviassa tarjoillaan ensimmäisen kerran maanantaina. Lounaspöydästä tulee Laasosen mukaan löytymään perinteistä ja laadukasta ruokaa. Myöskään Makasiinilta tuttuja ja kehuja keränneitä pizzoja ei ole unohdettu ruokalistalta.

Vastaa