Pesiskoululaiset täyttivät katsomon

Sieppari Johanna Myyryläinen on mukana lauantaina B-tyttöjen Itä-Lännessä.

Pesiskoulun päättäjäiset ja aurinkoinen sää houkuttelivat sunnuntaina Viinijärven pallokentälle 508 katsojaa, eli kauden ennätysyleisön, seuraamaan Superpesistä. Yhtenä pesiskoulun ohjaajista työskennellyt ViU-peluri Johanna Myyryläinen kehui kesän pesiskoululaisia erittäin reippaiksi ja oppivaisiksi.

– Hirmu mukavaa oli touhuta lasten kanssa. Koen, että minulla ehkä on oman pesistaustani kautta jotakin annettavaa pesiskoululaisille, Johanna kertoi Kempele-ottelun jälkeen.

Pesäpallosarjat ovat viikonloppuna tauolla, kun perinteiset Itä-Länsi-ottelut kamppaillaan Hyvinkäällä. Myyryläinen on mukana lauantaina B-tyttöjen arvo-ottelussa.

– Innoissani olen lähdössä. On kunnia päästä pelaamaan, ja tavoitteenani on ihan vaan nauttia pelistä ja fiiliksestä siellä.

Kiteeläislähtöinen Myyryläinen odottaa jännityksellä seuraavaa ViU:n kotiottelua. ViU-Vihti pelataan Kiteellä Supersunnuntai-päivän yhteydessä 21. heinäkuuta sunnuntaina.

– Saattaa olla, että vähän puntit tutisevat, kun paljon tuttuja on kotikentällä katsomossa. Rantakentällä on aina mukava pelata ja innolla sitä odotan, Myyryläinen ehti kertoa vielä ennen pesiskoululaisille nimikirjoitusten jakamista.

Liikaa helppoja virheitä

Itse ottelussa Viinijärven Urheilijat joutui tunnustamaan Kempeleen Kirin paremmaksi lukemin 1-2 (2-7, 6-5, 0-1). Kotijoukkueen esitys oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla helppojen ulkopelivirheiden sävyttämä.

Toisella jaksolla ViU nousi 1-4 tappioasemasta voittoon joukkueen parhaana palkitun Henna Hakulisen kunnarin siivittämänä. Supervuorossa viinijärveläiset eivät saaneet etenijää ykköspesää edemmäs, ja Kempele iski tarvittavan voittojuoksun tasoittavalla vuorollaan.

– Silloin, kun pystymme pelaamaan omaa hyvää peliämme, pärjäämme. Tänään teimme niin paljon virheitä, ettei silloin voi voittaa, kommentoi viinijärveläisten pelinjohtaja Ari Väistö ottelun jälkeen.

Kommentit

  1. Avatar Kirjoittanut mirja parviainen

    • Toimitus Kirjoittanut Pääkäyttäjä

Vastaa