Kuntosali tekee comebackin

Henna ja Ville Hirvonen kertovat, että Kuntosali Vilperissä treenataan pääasiassa Tecnogymin kuntoilulaitteilla.

Hirvosen sisarusten yritysidea on varsin mielenkiintoinen sekoitus jotain vanhaa ja jotain uutta. Huomenna perjantaina Ville ja Henna Hirvonen avaavat kuntosalin Liperin kirkonkylälle, tismalleen samalle paikalle, missä vastaava yritys on aiemmin toiminut.

Kyseisen kiinteistön omistava Ville Hirvonen ennätti jonkin aikaa kaupitella liiketilaa – kunnes muuan myynti-ilmoitus muutti suunnitelmat.

– Myyntiin tuli joukko käytettyjä, mutta varsin hyväkuntoisia kuntosalilaitteita. Päätimme siskoni kanssa hankkia ne ja perustaa oman salin.

– Liperin kirkonkylällä kuntosalia ei tällä hetkellä ole, mutta tilausta tuntuu sitä vastoin riittävän. Koska tällä paikalla on aiemminkin sali ollut, tuntui sellaisen perustaminen luontevalta.

Näihin päiviin asti kuntosali on merkinnyt kummallekin Hirvoselle lähinnä harrastuspaikkaa; saliyrittäjän saappaisiin he ovat astumassa ensimmäistä kertaa.

– Jospa sitä itsekin innostuisi treenaamaan nykyistä aktiivisemmin, Ville Hirvonen tuumaa.

Ryhmäliikuntaa ja oheispalveluja

Viime viikkoina Vilperiksi nimetyn kuntosalin tiloja on tuunattu vauhdilla. Yksi seinä on kaadettu, muut maalattu ja lattian peitoksi on kannettu koko joukko kuntosalivempaimia.

– Salilta löytyvät kaikki peruslaitteet, kaikkiaan 30 kappaletta. Kyllä niiden avulla kuntoon pääsee – kunhan vain jaksaa treenata, Henna Hirvonen toteaa.

Sisarusten suunnitelmissa on, että salilla järjestettäisiin ohjattua kuntosaliharjoittelua ryhmille. Lisäksi talon palveluihin lukeutunee tulevaisuudessa myös hierojan ja kosmetologin palvelut.

– Ajatuksena on, että hieronnasta vastaa itsenäinen yrittäjä. Kauneudenhoitoon liittyvät palvelut ovat puolestaan minun alaani, kosmetologiksi valmistunut Henna Hirvonen sanoo.

Aluksi Vilperissä keskitytään kuitenkin vain kuntoiluun. Vaan mikäpä siinä, reilun kuukauden päästähän suklaavuorien ja kinkkukasojen kerryttämiä joulukiloja ryhdytään sulattamaan. Vai pitäisikö kerrankin luvata jo joulukuun alussa liikkuvansa enemmän?!

Vastaa