ViU jatkaa entisellä kokoonpanolla

Myös pelinjohto ja valmennus jatkaa, sillä sekä pelinjohtaja Ari Väistö että valmentaja Ari Paloaro ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset.
Pelaajista Kati Nykänen ja Eeva Parviainen ovat tehneet 2 + 1 vuoden sopimuksen, muilla vuosia on 1 + 1.
Viinijärven väreissä nähdään vuoden tauon jälkeen nyt pelkästään salibandyyn keskittynyt Mari Hietanen ja Siilinjärveltä palaava Tanja Kimpimäki.

Tämän kauden joukkueesta jatkavat Laura Jehkonen, Riika-Mari Räsänen, Hilda Westersund, Marika Rummukainen, Niina Härkönen, Marja Laukkanen, Maria Mononen ja Saara Palomäki.

– Muutamista vahvistuksista neuvotellaan, mutta koska nimiä ei ole papereissa, heistä ei kannata vielä mainita, ViU:n puheenjohtaja Timo Palander toteaa: – Tavoitteena on 14- 16 pelaajan harjoitusrinki, josta sitten aikanaan nimetään varsinainen joukkue. Lähtökohtana on kehittää joukkuetta ja peliä niin, että ensi kaudella ollaan pelaamassa välieräpaikoista ja kahden vuoden kuluttua tavoitteeksi on asetettu kärkinelikkoon yltäminen.

Viinijärven superin tämän kauden pelaajista Maria Nykänen on ilmoittanut keskittyvänsä syksyn pelkästään opintoihinsa ja katsovansa pelitilannetta uudelleen vuodenvaihteen jälkeen. Sanna Pitkänen harkitsee pesisuran lopettamista ja Anna-Mari Alaperä harkitsee välivuoden pitoa ja työntekoon panostamista.

Vastaa