Yhteisötalolle kunnan tukea

MIELIPIDE Minun kotikuntani on ollut Liperi 55 vuotta ja olen maksatut veroni ja maksuni Liperiin. Käytän Liperin palveluja aina kun on mahdollista.

Mutta nyt olen hieman pahoittanut mieleni, kun ajattelen ikäihmisten kohtelua Liperissä.

Meille annettiin Yhteisötalo käyttöön pitkän kädenväännön jälkeen. On tehty  talkootyötä lukemattomia tunteja.Onhan meillä tomera toiminnanjohtaja, joka jaksaa tehdä raha-anomuksia sinne sun tänne, mutta niiden menestys ei ole ollut mitenkään päätä huimaava. Nyt olisi Liperin kunnan aika näyttää, miten paljon se arvostaa ikäihmisiä. 

Vakaa uskomukseni on, että kirkolle tulee asumaan vain aiemmin täältä poismuuttaneita, sittemmin eläkeikään ehtineitä ja paluumuutosta kiinnostuneita.

Maksaisi kunta edes osa-aikaisen toiminnanjohtajan palkan, joka ei ole päätähuimaava. Ilman häntä homma ei toimi. Ja yhdistysten rahavarat ovat rajallisia. Ei siten hyvin alkanut toiminta kaatuisi tähän.

Pirkko Leppänen 

Puromäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *