Ylämyllyn koulun frisbeegolfrata kunnostettava

MIELIPIDE Ylämyllyn koulun frisbeegolfrata on todella huonossa kunnossa. Osa koreista on rikki ja heittopaikat ovat huonot tai puuttuvat kokonaan. Rata on myös todella lyhyt, lyhempi kuin normaalit frisbeegolfradat.

Radalla on paljon heittäjiä, ja olen kuullut muidenkin valittavan radan huonosta kunnosta. Käyn itsekin radalla todella monesti. Nykyään radalla on todella vaikea heittää, kun korit ja heittopaikat on rikottu.
Minun mielestäni radasta pitäisi tehdä täysimittainen ja korit ja heittopaikat pitäisi kunnostaa.
Jonkun pitäisi ottaa yhteyttä Liperin kuntaan tai jonnekin, että rata saataisiin kuntoon ja heittäminen olisi mukavampaa.
Oliver Eronen
Ylämyllyn koulun 8C

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *