Mielipide: Empaattinen, sympaattinen vai pyrkyri?

Vaalit tulossa. Oletko valmis? Vai onko motto tulos tai ulos?Sopivasti vaalien alla tuli tieto, että Suomi on maailman onnellisin maa. Keltähän kysyttiin; pienituloiselta vai hoitopaikalla ilman hoitoa jäävältä vanhukselta?

Onko Sote siun miun vai ei kenenkään? Ne rahat, jotka on jo tuhlattu Soten synnyttämiseen, olisi luullut niillä jotain saatavan aikaan. Mutta ei onko vika tekijöissä vai asioissa? Ainut hyvä on, että on tullut esiin paljon epäkohtia ja suoranaisia väärinkäytöksiä. Vielä ihmettelen, kun joka asiassa etsitään säästöjä ja säästetään, missä on ne säästöt. Kenen tilillä ja kuka niitä käyttää?

Näitä miettii Pirkko Leppänen Puromäestä,
Eläkeliiton Liperin yhdistyksen varapj.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *