Lottonumeroista ja keittiörempoista

Jos lottokupongissani sattuisi olemaan lähemmäs seitsemän numeroa oikein, teettäisin keittiöremontin. Tummanruskeat kaapinovet ja tasot saisivat lähtöpassit, ne kun luovat kyökkiin turhankin hämärää tunnelmaa. Tilalle tulisi jotain vaaleaa ja ripaus mustaa, muttei välttämättä yläkaappeja – mikäli innostuisin trendikkääksi heittäytymään. Lattiamateriaali on vielä valitsematta, mutta modernisointia kaipaa sekin. Vanha lattiahan näyttäisi aivan rumalta ankanpoikaselta uutuuttaan kiiltelevien kaapistojen rinnalla! Ja ehkä juuri siksi olisi päivitettävä koko kodin lattiapinnat.

Samassa hötäkässä marssittaisin rempparyhmän myös kesämökille. Kesäkeittiön puunväriset kaapistot eivät silmää hivele ja kokkauspisteen toimivuuskin jättää toivomisen varaa. Ollapa enemmän tilaa silputa salaattia ja askarrella voileipiä! Kaasuliedestä en kuitenkaan luopuisi ja tarkemmin ajatellen tahtoisin sellaisen myös kotiin.

Suunnitelmat ovat siis jotakuinkin selvillä. Myös mieheni on tietoinen niistä, olettaisin. Asiassa on enää yksi mutta, lottonumerot. Toinen pikkujuttu on sitten se, että työpaikan kimppalottolaput ovat sen toimittajan hyppysissä, jota ei ole pariin päivään näkynyt.

Vastaa