Ruokahanke jos toinenkin

Rääkkylän kunnan Syyään ja saunotaan! Rääkkyläläinen ruokaperintö kartalle! -kehityshanke sai Ely-keskukselta 81 000 euron avustuksen, joka kattaa hankkeen kokonaiskustannuksista 90 prosenttia.

Hankkeella on tarkoitus tuoda esille rääkkyläläistä ruokaperinnettä sekä selvittää paikallisten matkailutoimijoiden yhteistyömahdollisuuksia. Hankkeen avulla kehitetään saunaan ja ruokaan liittyviä matkailutuotteita. Rääkkylän kunnan hanke tekee yhteistyötä Liperin ja Heinäveden Lähiruokaretki-hankkeen kanssa, joka sai Ely-tukea hieman yli 101 000 euroa. Liperin kunnan hankkeessa pyritään myös edistämään maaseudun elinvoimaa luomalla yrityksiin kasvua ruokamatkailua kehittämällä.

Hankkeet ovat alkaneet jo viime vuonna ja jatkuvat syksyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *