Rikotaanko Viinijärvellä tuhannen katsojan raja?

Viinijärven Urheilijoilla on menossa tällä viikolla varsinainen voimanponnistus, jonka seura hoitaa kyllä mallikkaasti. Viikonloppuna Liperissä pidetään Kunnari-leiri, jossa mukana ovat G- ja E -ikäiset pesisjunnut. Lauantai huipentuu Laji 100 vuotta -juhlaotteluun, jossa vastakkain ovat naisten suomensarjaottelussa Viinijärvi ja Kuusankoski.

Kunnari-leirin otteluita pelataan kolmessa taajamassa ja pelejä kertyy todella muhkea nippu. Leirille on tulossa nelisenkymmentä joukkuetta ja vajaat kuusisataa leiriläistä.
Leiriläiset ovat tulossa myös seuraamaan lauantain juhlaottelua, joten on hyvinkin mahdollista, että ottelua seuraa katsomossa lähivuosien ennätysyleisö – yli tuhat katsojaa.
Seurassa tapahtuu muutenkin koko ajan. Naiset ja miehet pelaavat suomensarjaa ja maakuntasarjaa. Voitot ovat olleet tiukassa, mutta kasvun siemeniä on kylvetty. Junioritoiminta on hyvin laajaa ja pesiskoulut ovat startanneet eri puolilla kuntaa ja kunnan rajojen ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *