Niemisen Urheilijat aloitti kahdella vierasvoitolla

Rääkkyläläisen Niemisen Urheilijoiden kausi jalkapallon nelosdivisioonassa on alkanut kahdella vierasvoitolla. Ensin kukistui PaVe ja sitten viime viikonloppuna LaPa-95. Lukemat olivat molemmissa Iisalmen otteluissa 1–0 NiemU:n hyväksi.

– Tyytyväinen pitää olla. Kolme pistettä tuli molemmista peleistä. Pelit olivat tasaisia ja tiukkoja. Luulin jälkimmäistä joukkuetta kovemmaksi, mutta maalipaikat olivat vähissä molemmissa peleissä. Tiesin, että puolustus on kivijalkamme, valmentaja Mika Kukkasniemi kertoi.
Niemisellä on Kukkasniemen mukaan kookas ja vahva puolustus, jonka kruunaavat hyvät maalivahdit. Ensimmäisessä ottelussa maalilla oli Ilja Pöyhönen ja toisessa hyvin kokenut Joonas Meronen.
­– Emme saaneet mukaan vielä aivan kaikkia pelaajia. Vieraspeleissä vaihtopelaajien määrä saisi olla suurempi. Suomen cupin kolme peliä antoivat meille hyvää kokemusta. Omilla aseillamme saatiin vastustajat tylsytettyä.
Ensimmäisessä pelissä NiemU:n ainokaisen teki Tony Dahlqvist ja toisessa Iiro-Pekka Naakka. Ykköskärkenä otteluissa on kirmannut Roni Laukkanen. Mika Kukkasniemi toivoi, että kärkeen saataisiin vielä Aapo Makkonen, jolla on takanaan Jippo-kokemusta.
– Meillä on vielä kolmas peli vieraissa ja sen jälkeen kolme peliä kotona. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Koillispuistossa Joensuussa, mutta toivon mukaan pääsemme pelaamaan Lehmoa vastaan kotinurmelle Niemiseen 28. päivä toukokuuta, Kukkasniemi totesi.

Vastaa