Sulkasato tulee jälleen

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen toimittama Sulkasato ilmestyy tuttuun tapaan tänäkin vuonna. Perinteikäs kevätlehti ilmestyy nyt 73. kerran.

Satiirilehden toimituskunta käy tänä vuonna käsiksi niin Hasanniemen tonttipolitiikkaan kuin kaupunginorkesteria kalvaviin säästöihinkin – tietenkin paljastamalla sen, kuinka nämä ongelmat Joensuun kaupungissa ratkaistaan.

Mukana on myös kirjailija Heikki Turusen syvähaastattelu maistiaisena kirjasta, jonka Pohjois-Karjalan journalistiyhdistys julkaisee 1. toukokuuta. Toen perrään – Journalisteja Pohjois-Karjalasta -kirja kokoaa kansiin 20 alueen toimittajan haastattelut. Kirjasta voi lukea myös rääkkyläläisen Kaarina Kainulaisen haastattelun – Kotiseutu-uutisissakin aikoinaan ahkeroinut toimittaja lienee tuttu monille täkäläisille.

Koronavirustilanteen takia Sulkasadon printtiversiota ei toistaiseksi päästä jakamaan normaaliin tapaan esimerkiksi ravintoloihin, kahviloihin ja kirjastoihin. Jakelu käynnistyy heti, kun tilanne sallii. Sähköisenä Sulkasato on aiempien vuosien tapaan luettavissa ilmaiseksi osoitteessa https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/sulkasato/1-2020/243582.html.

Sulkasadon päätoimittaja on tänä vuonna Taru Väänänen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *