B-pojat SM-välieriin

Liperi Volley:n B-pojat pelasivat Haminassa pääsystä SM-välieräturnaukseen. LiVo voitti kolmesta pelaamastaan ottelusta kaksi ja pääsi maaliskuun loppupuolella pelattavaan SM-välieräturnaukseen. Välieräturnauksissa on mukana vielä 18 parasta joukkuetta, joista 12 pääsee SM-lopputurnaukseen.

LiVo ei ollut Rantaperkiön Iskua vastaan parhaimmillaan runsaiden virheiden takia, mutta voitti vastustajan lopulta 2–1 (27–25, 26–28, 15–9). Toisessa ottelussa Arsi voitti ensimmäisen erän 25-18. LiVo voitti toisen (25–15) ja kolmannen (15–9) erän erittäin hyvällä pelillä ja siten ottelun 2-1. LiVo:n pääsy välieräturnaukseen ratkesi ottelussa. Vantaa voitti kolmannen ottelun 2–0 (25–16, 25–16).

Turnauksessa Liperin joukkueesta oli tehokkain yleispelaaja Jani Lehto 30 tehdyllä pisteellä. LiVo:n muut tehopelaajat olivat yleispelaaja Tatu Lehmussaari ja keskipelaaja Aleksi Juutinen. Lehto nousi kahdeksanneksi B-poikien SM-sarjan pistetilastossa.

Hannu Liimatta – kirjoittaja on LiVo:n valmentaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *