LiVo:n pojat jälleen turnausvoittoon

Liperi Volleyn b-pojat pelasivat kauden neljännen turnauksensa Jyväskylässä viime lauantaina järjestetyssä d-poolin turnauksessa. Kolmesta pelaamastaan ottelusta LiVo voitti kaksi.

Ensimmäisen ottelun Pieksämäen Tsemppiä vastaan LiVo voitti melko helposti 2–0 (25–20, 25–22), vaikka ei ihan parasta osaamistaan näyttänytkään.

Toinen ottelu paikallista Jyväs Lentistä vastaan oli erittäin hyvätasoinen. JyLe voitti ensimmäisen erän kahden pisteen erolla, mutta toisessa ja kolmannessa erässä liperiläiset esittivät kauden parasta peliään. Voitto tuli lukemin 2–1 (23–25, 25–17, 15–9).

Heti perään alkaneessa ottelussa Oulunsalon Vasamaa vastaan ehtyivät LiVo:n pelaajien fyysiset ja henkiset voimavarat. Oulunsalon kaksimetristä yleispelaaja Oskari Aaltosta saatu pysäytettyä mitenkään, joten tappio tuli 0–2 (19–25, 18–25).

Turnauksessa Liperin joukkueesta oli tehokkain yleispelaaja Jani Lehto 30 tehdyllä pisteellä. Myös yleispelaaja Tatu Lehmussaari (16 pistettä) pelasi tehokkaasti. Keskipelaaja Aleksi Juutinen on parantanut peliään koko ajan tehden nyt 10 pistettä.

Jani Lehto on b-poikien SM-sarjan pistetilastossa tällä hetkellä yhdeksäs.

Liperi Volley voitti turnauksen, vaikka yksi tappio tulikin, ja nousi SM-sarjassa 12 parhaan joukkoon eli c-pooliin.

C-poolin turnaus pelataan Liperissä tammikuun puolen välin paikkeilla.

Hannu Liimatta – kirjoittaja on Liperi Volleyn puheenjohtaja

Vastaa