LiVo:n c-pojat turnausvoittoon

Liperi Volley:n c-pojat avasivat kautensa viime lauantaina Liperissä järjestetyssä tasonmittausturnauksessa.

Ensimmäisessä ottelussa Hurmosta vastaan LiVo oli melko ylivoimainen voittaen sen 2–0 (25–16, 25–6). Toinen ottelu kuopiolaista Puijo Wolleyta vastaan oli tasainen ja jännittävä mutta erien loput kovalla asenteella pelannut LiVo voitti senkin 2–0 (25–23, 25–19). Kolmannessa ottelussa East Volley onnistui voittamaan ensimmäisen erän mutta lopulta ottelu päättyi LiVo:n voittoon 2–1 (20–25, 25–17, 15–7). Turnauksen voittanut Liperi Volley ja toiseksi sijoittunut Puijo Wolley jatkavat SM-sarjaa muutaman viikon päästä Pieksämäelle pelattavassa d-poolin turnauksessa.

Tasaisesta Liperin joukkueesta tehokkain turnauksessa oli yleispelaaja Rickhard Pinter 28 tehdyllä pisteellä. Myös yleispelaaja Samuel Keikkonen (21 pistettä) ja keskipelaaja Marek Pinter (18 pistettä) pelasivat tehokkaasti.

Hannu Liimatta, kirjoittaja on LiVo:n puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *