Ville Raita on LiVon kauden lentopalloilija

Liperi Volleyn kauden lentopalloilija on Ville Raita, joka 360 pisteellä oli kahdeksanneksi paras miesten kakkossarjan tilastoissa. Kauden juniorina palkittiin B-poikien Jani Lehto. Lehto oli B-poikien pistetilastossa 11. ja A-poikien tilastossa 25. SM-sarjassa.

Liperi Volley palkitsi kauden päättäjäisissään koko joukon parhaitaan.

Valmentajista palkittiin Petri Sjöblom, joka valmentaa F-ikäisiä, M5:ttä ja auttaa A- ja B-pojissa sekä juniori-ikäinen Antti Ainola, joka valmentaa F-ikäisiä.

Naisista palkittiin Elina Toivanen, C-tytöistä Nella Ikonen, D-tytöistä Iira Hirvonen, F-tytöistä Sanni Keränen, A-pojista Mahdi Qasami, B-pojista Antti Ainola, D-pojista Petro Ruponen, E-pojista Niko Reijonen ja F-pojista Joona Lötjönen.

Tsemppipalkinnot saivat A-poikien Juho Tukiainen, B-poikien Samuel Keikkonen ja D-poikien Arttu Leinonen.

Kauden juniorijoukkue on D-pojat, jossa pelaavat Iivo Hirvonen, Arttu Leinonen, Niko Reijonen, Petro Ruponen, Kasperi Wilkman, Niko Vänskä, Iira Hirvonen ja Nella Ikonen. Joukkuetta valmentaa Tommi Hirvonen.

Joukkueenjohtajista palkittiin Tuija Hyvönen naisten joukkueesta ja Päivi Lehto A- ja B-pojista.

Seurayhteistyöpalkinnon sai Jari Laaksonen Liperin Taimesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *