Rauno Pelkonen lionssökön piirinmestariksi

Lions club Liperin hyvä menestys lionssökössä jatkuu. Rauno Pelkonen on lajin uusi piirinmestari. Voitto tuli selvällä erolla seuraaviin lauantaina Kiihtelysvaarassa järjestetyssä turnauksessa. Himmeämmät mitalit menivät LC Tuupovaaran Taisto Kituselle ja Pekka K. Vataselle.

Joukkuekilpailussa LC Liperin kakkosjoukkue palasi pelipaikalta pronssimitalit kaulassaan. Joukkueen muodostivat Tarmo Nenonen, Esko Siitonen ja Rauno Pelkonen. LC Liperi oli 41 pelaajan turnauksessa mukana seitsemän veljen voimin. Parhaat joukkueet löytyivät tälläkin kertaa Kiihtelysvaarasta.

Suomen Lions-liiton sökömestaruudet ratkotaan 23. helmikuuta 2019 Liperissä. Pelipöytiin odotetaan 70 lionia eri puolilta maata.

Lions-turnauksissa suurimman potin kerää aina paikallinen hyväntekeväisyys. LC Kiihtelysvaara käyttää päivän tuoton vanhusten hyväksi. Liperissä on nuoret valittu tulevaksi tukikohteeksi.

Turnaukset järjestetään talkootyönä, jossa puolisot ovat myös täydellä panoksella mukana. Jaettava tuotto kertyy pottirahoista, arvonnoista ja huutokaupasta.

Sökö lionien pelitapahtumana sai alkunsa Liperistä vuonna 1998, jolloin paikkakunnalla järjestettiin sekä piirin että liiton turnaus. Siitä alkaen tapahtuma on ollut vuosittainen. Järjestämisoikeus on ollut edellisvuoden mestarin klubilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *