Ylämyllyllä tapahtuneen seksuaalirikoksen esitutkinta valmistunut

Poliisi on suorittanut esitutkintaa syyskuun viimeisenä lauantaina Liperin Ylämyllyllä yksityisasunnossa tapahtuneen törkeän raiskauksen ja törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön osalta. Esitutkinta on nyt valmistunut ja tapaus on edennyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Rikosten asianomistajana on alle 16-vuotias tyttö. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet 47-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen asunnossa.

Asianomistaja ja hänen kaverinsa olivat olleet kyseisenä iltana nuorten kotibileissä ja menneet lähistöllä asuneen rikoksesta epäillyn asuntoon nukkumaan. Esitutkinnan perusteella epäillyt rikokset kohdistuivat nukkumassa olleeseen asianomistajaan. Asianomistaja ja rikoksesta epäilty eivät tunteneet toisiaan.

Poliisi sai tiedon asiasta jo tapahtumayönä hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen perusteella. Rikoksesta epäilty mies otettiin kiinni lokakuun alussa, ja hän on esitutkinnan aikana ollut vangittuna. Tällä hetkellä mies on matkustuskiellossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *