Liperin Yrittäjät on Vuoden Paikallisyhdistys

Pohjois-Karjalan Yrittäjät palkitsi Vuoden Paikallisyhdistyspalkinnolla Liperin Yrittäjät ja Ilomantsin Yrittäjät. Ilomantsilaisjärjestö sai palkinnon 100–199 jäsenen sarjassa, liperiläisjärjestö puolestaan 200–500 jäsenen sarjassa.

Liperin Yrittäjien palkitsemista perustellaan järjestön onnistuneella jäsenhankinnalla: yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut tänä vuonna 3,1 prosenttia. Lisäksi yhdistys on järjestänyt aktiivisesti tapahtumia ja tehnyt muutoinkin yrittäjiä näkyväksi kunnassa.

– Yhdistys on puhunut hankinta ja yritysvaikutusarvioinnin puolesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja osallistuvat kuntasuunnitteluryhmään niin elinkeinon kun maankäytön osalta. Tärkeää on että yhdistys huomioidaan jo valmisteluvaiheessa ja heidän mielipiteitä kuunnellaan ja arvostetaan, palkintoperusteissa todetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *