Pohjois-Karjalan Yrittäjät palkitsivat

Pohjois-Karjalan Yrittäjät luovuttivat Maakunnan Vuoden 2018 Yrittäjäpalkinnot kontiolahtelaiselle Plasthill Oy:lle ja joensuulaiselle Konekorjaamo Riikonen Oy:lle. Yritykset palkittiin Joensuussa pidetyssä maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa.

Palkinnon ottivat vastaan Plasthill Oy:stä yrittäjät Arja ja Esa Kaasinen sekä Oskari Kaasinen sekä Konekorjaamo Riikonen Oy:stä yrittäjäveljekset Keijo Riikonen ja Jari Riikonen.

Maakunnan Vuoden Yrittäjä -palkinnon jakamisen tarkoituksena on pyrkiä lisäämään yrittäjyyden nauttimaa arvostusta yhteiskunnassamme, samalla osoittaen, mikä merkitys oma-aloitteisilla, luovilla ja taloudellisia riskejä ottavilla yrittäjillä on maamme talouselämän terveessä kasvussa ja kansakuntamme hyvinvoinnin rakentamisessa.

Maakunnan Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajat valitsi palkintoraati, johon Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallitus oli nimennyt Matti Monosen, Jaana Konttisen, Jaana Reimasto-Heiskasen, Mikko Koposen ja Jouni Porokan.

Alueellisen Nuori yrittäjä -palkinnon sai 28-vuotias Joni Kakkonen Mustavaara Oy:stä. Toiseksi kisassa sijoittui ilomantsilainen Jasmin Muqolli JiiM Restaurantsista ja kolmanneksi liperiläinen Aapo Kinnunen Kopola varastointipalveluista. Liperiläisyrittäjää muistettiin 2000 euron rahapalkinnolla.

Maakunnan yrittäjyyskuntana palkittiin Joensuun kaupunki.

Jaa:Share on Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *