Pohjois-Karjalan Yrittäjät palkitsivat

Pohjois-Karjalan Yrittäjät luovuttivat Maakunnan Vuoden 2018 Yrittäjäpalkinnot kontiolahtelaiselle Plasthill Oy:lle ja joensuulaiselle Konekorjaamo Riikonen Oy:lle. Yritykset palkittiin Joensuussa pidetyssä maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa.

Palkinnon ottivat vastaan Plasthill Oy:stä yrittäjät Arja ja Esa Kaasinen sekä Oskari Kaasinen sekä Konekorjaamo Riikonen Oy:stä yrittäjäveljekset Keijo Riikonen ja Jari Riikonen.

Maakunnan Vuoden Yrittäjä -palkinnon jakamisen tarkoituksena on pyrkiä lisäämään yrittäjyyden nauttimaa arvostusta yhteiskunnassamme, samalla osoittaen, mikä merkitys oma-aloitteisilla, luovilla ja taloudellisia riskejä ottavilla yrittäjillä on maamme talouselämän terveessä kasvussa ja kansakuntamme hyvinvoinnin rakentamisessa.

Maakunnan Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajat valitsi palkintoraati, johon Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallitus oli nimennyt Matti Monosen, Jaana Konttisen, Jaana Reimasto-Heiskasen, Mikko Koposen ja Jouni Porokan.

Alueellisen Nuori yrittäjä -palkinnon sai 28-vuotias Joni Kakkonen Mustavaara Oy:stä. Toiseksi kisassa sijoittui ilomantsilainen Jasmin Muqolli JiiM Restaurantsista ja kolmanneksi liperiläinen Aapo Kinnunen Kopola varastointipalveluista. Liperiläisyrittäjää muistettiin 2000 euron rahapalkinnolla.

Maakunnan yrittäjyyskuntana palkittiin Joensuun kaupunki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *