Hirvikolari Kuopiontiellä

Käsämän kohdalla Kuopiontiellä sattui hirvikolari tänäaamuna hieman ennen seitsemää.

Valtatietä Joensuun suuntaan ajanut autoilija törmäsi hirveen; hirvi tuli auton kulkusuuntaan nähden oikealta metsästä ja osui suoraan keskelle autoa. Auton tuulilasi särkyi ja katto painui kasaan. Hirvi ei kovasta törmäyksestä huolimatta loukkaantunut pahasti, koska se jatkoi matkaansa välittömästi kadoten metsän siimekseen. Riistamiehet läksivät jäljittämään hirveä.

Autossa oli ainoastaan kuljettaja, joka loukkaantui lievästi törmäyksessä. Hänellä oli mukana rutkasti onnea, koska katto painui kasaan törmäyksen voimasta niin paljon, että kuljettajan pään kohdalle tilaa jäi vai muutamia senttejä.

Pelastuslaitoksen ensihoito vei kuljettajan sairaalaan jatkotutkimuksiin. Pelastusyksikkö varmisti tilanteen, antoi ensiapua kuljettajalle, teki auton virrattomaksi ja ohjasi liikennettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *