Maksumuutos ilahduttaa Kulmalaa

Sinisten kansanedustaja Kari Kulmala iloitsee, kun hallitus aikoo puolittaa nuorten metsästäjien riistanhoitomaksun. Kulmala teki maa- ja metsätalousvaliokunnan kokouksessa lausumaehdotuksen riistanhoitomaksun puolittamisesta nuorille, ja ehdotus sisältyy ministeriön lopulliseen budjettiesitykseen.

– Metsästysharrastus on oleellinen osa suomalaista kulttuuria. Uudistus on erinomainen vastaantulo nuorille metsästäjille ja kannustava signaali hyvälle harrastukselle. Tämä on sitä paitsi malliesimerkki uudistuksesta, jonka kustannukset valtiolle ovat pienet, mutta merkitys harrastajille suuri, iloitsee Kulmala.

Alle 18-vuotiaita riistanhoitomaksun vuosittain maksavia on noin 6300 henkilöä. Riistanhoitomaksun puolittamisella on noin 20 000 euron vaikutus budjettiin, mikä on käytännössä hyvin vähän.

Kommentit

  1. Avatar Kirjoittanut Kari Kulmala

Vastaa