Hallinto-oikeus: Ei tutkita

Itä-Suomen hallinto-oikeus on antanut tiistaina päätökset kahteen kunnallisvalitukseen, jotka on tehty 25.4.2016 pidetyn Liperin valtuuston kokouksen pykälistä 26 (Liperin puolesta valtuustoryhmän aloite laittomasta irtisanomisesta) ja 27 (Liperin puolesta valtuustoryhmän aloite tilapäisen valiokunnan asettamisesta). Valitukset liittyvät osastosihteeri Eila Hyvärisen irtisanomiseen.

Itä-Suomen hallinto-oikeuden ratkaisu molempiin kunnallisvalituksiin on valituksen tutkimatta jättäminen sekä valittajien oikeudenkäyntikuluvaatimuksen hylkääminen. Liperin kunta on valittanut korkeimpaan hallinto-oikeuteen aiemmasta Itä-Suomen hallinto-oikeuden tekemästä päätöksestä koskien irtisanomisasiaa. KHO ei ole ratkaissut vielä asiaa, eli asia on keskeneräinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *