Huumekuski kaahasi poliisia karkuun Ylämyllyllä

Poliisipartio tapasi tuusniemeläisen 23-vuotiaan miehen kaahaamassa Kuopiontiellä maanantaina illalla.

Partio mittasi vastaantulevan, Joensuuhun päin ajavan auton nopeudeksi 123 kilometriä tunnissa Honkavaaran kohdalla. Partio kääntyi autoilija perään, jolloin tämä kiihdytti nopeuttaan ja jatkoi matkaansa huomattavalla ylinopeudella. Kaahari kääntyi Kuopiontieltä Ylämyllyntielle, mutta suistui ulos tieltä Sompalammentien risteyksessä  ja pysähtyi linja-autopysäkille.

Kuljettaja oli päihtyneen oloinen, vaikka hän puhalsi nolla promillea. Huumauspikatesti antoi positiiviisen tuloksen.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla ja huumausaineen käyttörikokseen.

Auto vaurioitui etuosastaan. Liikennemerkki Sompalammentien risteyksessä on myös vaurioitunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *