Huumekuskin takaa-ajo alkoi aamuyöllä Ylämyllyltä

Hälytyskeskukseen tuli perjantaina aamuyöllä epäily Ylämyllyllä liikkeellä olevan kuljettajan ajokunnosta. Poliisipartio tapasi ajopeli Ylämyllyltä puoli kolmen aikaan. Kuljettaja ei noudattanut poliisi pysäytysvaloa, vaan auto lähti kiihdyttämään voimakkaasti Ylämyllyntietä Joensuun suuntaan. Tieosuudella saa ajaa 50-60 kilometriä tunnissa, mutta autoilija huristeli reilua ylinopeutta Marjalaan päin. Piikkimattokaan ei pysäyttänyt heti autoa, vaan matka jatkui hieman Marjalantietä pitkin.

Kuljettajaksi paljastui heinolalainen 22-vuotias mies, joka puhalsi 0,95 promillea. Miehen käyttäytymisen perusteella hänen epäillään ajaneen autoa myös huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajokorttia. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

 

Vastaa