Kortit hyllylle Ylämyllyllä ja Heinäveden puolella

Moottoripyöräilijä ajoi poliisipartiota vastaan Liperissä Varkaudentiellä sunnuntai-iltana 150 kilometrin tuntivauhdilla. Partio kääntyi motoristin perään tämän jatkaessa vauhdikasta ajoaan.

Karvion kanavan kohdalla motoristi huomasi poliisi auton ja kiihdytti vauhdin 180–190 kilometriin tunnissa. Tämän jälkeen hän kurvasi Heinäveden puolella sijaitsevalle Kohmanniementielle. Noin kilometrin ajon jälkeen kuljettaja menetti ajokkinsa hallinnan ja ajoi ulos tieltä. Hän loukkaantui onnettomuudessa ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

Ajo-oikeutensa kuljettaja menetti heti ja poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa.

 

Poliisipartio mittasi Kuopiontiellä ajaneen kaavilaismiehen auton nopeudeksi 157 kilometriä tunnissa myöhään viime perjantai-iltana. Alueella on satasen nopeusrajoitus.

Ylämyllyllä Lautasuon kohdalla tutkaan ajanut kuljettaja kyyditsi kahta matkustajaa. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

 

Vastaa