Vene karille Tikanselällä, Ylämyllyllä autoiltiin humalassa

Joensuusta Rääkkylän Paksuniemeen matkalla ollut puinen purjevene ajoi karille Tikanselällä lauantaina. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtuneesta, Joensuun järvipelastajien sovittiin kuitenkin auttavan veneilijän pinteestä.

Ylämyllyllä sattui lauantaina iltapäivällä peräänajokolari. 30-vuotias joensuulaisnainen oli kääntymässä autollaan Ylämyllyntieltä Mattisenlahdentielle, kun 31-vuotias joensuulaisnainen ajoi henkilöautollaan tämän perään. Pahoilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Liperiläinen poika tavattiin huristelemassa humalassa myöhään lauantai-iltana. Ylämyllyn Viljatiellä moottoripyörää kuljettanut 16-vuotias poika puhalsi poliisin alkometriin 0,75 promillen lukemat

Sunnuntaina Ylämyllyllä saatiin kiinni 26-vuotias porilaisnainen, joka autoili tukevassa humalatilassa. Ylämyllyntiellä tavattu autoilija puhalsi 1,78 promillea iltapäivän ratsiassa.

Vastaa