Montun Kunkussa ratkottiin heittäjien paremmuuksia

Honkalammen Nuorisoseuran järjesti viime viikonloppuna Montun Kunkku -kilpailut, joissa miteltiin paremmuuksista saappaan- ja linkopallonheitoissa.

Testistä tietoa kunnosta

Pohjois-Karjalan Liikunta järjesti viime viikolla koko kansan kuntotestit sumuisella Jyrin urheilukentällä.

Suomen nopein koira

Ken on nopein vinttikoira? Kuka greyhoundeista kipittää koviten Lamminkankaan suoralla? Suomen nopeimman koiran epävirallisesta tittelistä mitellään tulevana viikonloppuna Liperin harjoitusraviradalle valmistellulla suoralla.

ViU:n E-tyttöjen kaudelle kultainen päätös

Viinijärven Urheilijoiden E-tyttöjen joukkue päätti kautensa Itä-Suomen aluesarjan mestaruuteen.

Narrina maailmalle

Vielä alkukesällä Juho Ratilaisen saattoi nähdä Ylämyllyllä lenkkeilemässä. Tänään nuoren maalivahdin arki on alkanut Jokereiden puolen työpäivän mittaisilla aamutreeneillä.

Työ ja harrastus samassa tallissa

Unique Dream makailee aitauksessa, isäntänsä kainalossa. – Hevonen on hieno eläin. Kun ei osaa puhua, niin pitää yrittää lukea sitä. Paras palkinto on, kun saat sen tekemään, mitä haluat, Jere Taulio sanailee.

ViU:n E-tytöt lopputurnaukseen

Viinijärven Urheilijoiden E-tyttöjen joukkue on edennyt ikäistensä Haminan lopputurnaukseen.

Ladyt menevät turnaukseen ilon kautta

Tänä kesänä Viinijärven Urheilijoiden ladypesisryhmä Ylämyllyllä on saanut suuren joukon uusia harrastajia. Naisille järjestettyä lajia on pelattu Liperissä vuosikaudet, mutta nyt suosio on selvästi kohonnut. Täysi-ikäisyyden lisäksi ehtona on, että harrastajalla ei ole Pesäpalloliiton kilpailulisenssiä.

Leipä ja liha miehen tiellä pitää

Jauhopussit nousevat kepeästi ilmaan, kun maailman kaksi kookkainta voimamiestä liikauttaa vähän lihaksiaan Liperin Myllyllä. 213-senttinen Sean O Hagan, irlantilainen voimanpesä, jauhaa ja 205-senttinen Mika Törrö Kontiolahdelta toimittaa pussit Kirkkolahden toiselle puolen makasiinille.

Yllätyksen D-13 tytöt viidenneksi

Ylämyllyn Yllätyksen D-13 tytöt ovat pelanneet tällä viikolla ikäluokkansa kansallisessa lopputurnauksessa Pajulahdessa. Mukana oli kuusitoista joukkuetta. Joukkue ylsi mainiosti viidenneksi.