Yllätykselle makeat voitot

Ylämyllyn Yllätyksen pitkä viikonloppukiertue pohjoiseen T18 Ykkösessä oli voitokas. Lauantaina joukkue rökitti vieraspelissään suurinumeroisesti torniolaisen TP-47:n maalein 14–0.

Yly nakutti jo ensimmäisellä puoliajalla 11 maalia. Pinja Kurki tykitti pelissä neljä maalia ja Henna Hirvonen sekä Sofia Parkkinen tekivät hattutempun.

Sunnuntaina vastus oli astetta kovempi, kun vierasottelussa vastaan tuli oululainen ONS:n kakkosjoukkue. Liperiläiset ottivat 2–0 voiton oululaisista, vaikka Yly:n maalivahti sai punaisen kortin viisitoista minuuttia ennen ottelun päätöstä.

Yllätys on tällä hetkellä lohkossa kolmantena, kun kierroksia on takana neljä yhdestätoista. Seuraavaksi Yllätyksen joukkue kohtaa ensi lauantaina kotipelissään kokkolalaisen GBK/KäTa:n yhteisjoukkueen.

Vastaa