ViU ja LiVo saavat tukea

Viinijärven Urheilijat ja Liperi Volley saavat opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea toimintaansa.

Pesäpalloseura Viinijärven Urheilijat saa tälle vuodelle 13 500 euroa kehittämistukea. Tuki käytetään osa-aikaisen junioripäällikön palkkaamiseen. Junioripäällikön tehtäviin kuuluu koordinoida ja kehittää junioritoimintaa kokonaisvaltaisesti.

– Saimme tukea jokunen vuosi sitten ja se oli yksi syy, että pärjäsimme Superpesiksessä. Kehittämiseen keskittyvän työntekijän vaikutus voi nyt näkyä muutaman vuoden viiveellä, uskoo ViU:n puheenjohtaja Mira Loponen.

Kehittämishanke on kaksivuotinen.

Liperi Volley sai jatkotuen kotouttamis- ja yhteisöllisyyshankkeelleen. Kaksivuotisen hankkeen tuki on toisena vuotena 4 500 euroa.

– Liperi Volleyn lentopallotoiminnassa on ollut kymmenkunta maahanmuuttajaa viime vuosina. Käytämme tuen heidän kototuttamisensa tukemiseen, kehittymiseen pelaajana monipuolisessa valmennuksessa sekä tarvikkeiden ja välineiden hankintaan, kertoo puheenjohtaja Hannu Liimatta.

Pohjois-Karjalaan tukea tulee kaikkiaan 118 000 ja koko maassa 3,7 miljoonaa euroa. Seurojen omavastuu on samansuuruinen tukisumman kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *