Rääkkylän Yrittäjät Keski-Karjalan messuilla

Rääkkylän Yrittäjät osallistuvat 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Keski-Karjalan messuille. Yrittäjien puheenjohtaja Riitta Mikkonen kertoo, että yhdistys osallistuu ensimmäistä kertaa Keski-Karjalan messuille. Järjestö on esillä muiden paikallisten toimijoiden kanssa yhteisellä osastolla.

– Emme ole aikaisemmin olleet mukana Keski-Karjalan messuilla yhdistyksenä. Messuilla on mukana myös yksittäisiä yrityksiä Rääkkylästä, Mikkonen jatkaa.
Yrittäjäyhdistys juhlistaa merkkivuottaan Kihaus-perjantaina heinäkuussa, jolloin yrittäjät kokoontuvat ensin ruokailemaan. Iltaa jatketaan perjantain pääkonsertissa Erinin tahtiin. Tunnustuksia ja palkintoja ei juhlassa jaeta.

– Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä viitisenkymmentä yritystä. Järjestäytymisaste on noin viisikymmentä prosenttia, mikä on keskimääräistä korkeampi.

Riitta Mikkosen mukaan yritysten määrä on Rääkkylässä kasvusuunnassa. Tänä vuonna uusia yrityksiä on perustettu kolme. Jokainen yrittäjä määrittelee itse tarpeensa olla mukana yhdistyksessä.

– Olemme lähellä yrityksiä ja tarjoamme paikallisia palveluita yrityksille, jolloin yritykset haluavat olla mukana toiminnassamme.

Rääkkylään on tulossa Parasta Rääkkylään -hanke Ketin ja kunnan yhteistyössä. Siinä kohteena ovat rääkkyläläiset yritykset, jotka haluavat kehittää toimintaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *