Tarkkoja lukuja konserniyhtiöiden taloudesta

Rääkkylän kunnanvaltuuston ainoa esityslistalla oleva asia oli maanantaina konserniyhtiöiden talousraportointi, jota esitteli rakennustarkastaja Kalevi Harinen.

Kiinteistö Oy Rääkkylän vuokratalojen haastavaa taloustilannetta on vuosien alamäen jälkeen saatu kääntymään parempaan suuntaan. Vuokratulojen lasku on saatu tänä vuonna korjattua nousujohdanteiseksi.

– Vuokratulojen määrää on saatu korjattua noin 3000 euron verran kuukautta kohden pienellä vuokrankorotuksella ja remontoitujen asuntojen ansiosta. Tilikauden voitto on vajaat 24 000 euroa, mutta lainojen lyhennyksiä ei sillä saada maksettua, Harinen toteaa.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *