Yhteistyötarjous torpattiin aiheettomana

Rääkkylän mielenterveysyhdistys Tsempin sihteeri Matti Kontiainen on lähestynyt kunnanhallitusta yhteistyötarjouksella. Yhdistyksellä on vuoden alusta toimettomana ollut kiinteistö, jossa se pyöritti aiemmin työllisyystoiminnan kautta muun muassa kirpputoria ja ser-romun kierrätystä. Kynttilähallina tunnettu kiinteistö on ollut myynnissä useiden kymmenien tuhansien eurojen hintaan keväästä lähtien.

Tarjouksessaan Kontiainen esitti kunnalle hallia vuokrattavaksi 1200 euron kuukausivuokralla, johon lisättäisiin myös arvonlisävero ja muut kulut. Vuokra-aika olisi heinäkuun alusta lokakuun loppuun. Yhdistys huolehtisi hallin ja laitteiden vakuutuksesta.

Maksusuunnitelmaksi Kontiainen esitti, että kunta maksaisi vuokran kahden kuukauden kertamaksuna. Ensimmäinen erä olisi heinäkuun alussa, toinen syyskuun ensimmäinen päivä.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa