Kunnanvaltuuston päätös täytäntöönpanokieltoon

Itä-Suomen hallinto-oikeus antoi välipäätöksen täytäntöönpanon kieltämiseksi kunnallisvalitusta koskevassa asiassa.

Valtuutettu Petteri Pakarinen (sd.) valitti Rääkkylän kunnanvaltuuston helmikuun kokouksessa tehdyistä päätöksistä, jotka olivat pitkäaikaisen lainan ottaminen kunnalle ja lainan antaminen Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunnalle. Kunnalla oli aikomus ottaa 1,5 miljoonan euron laina Kuntarahoitukselta. Summalla olisi maksettu Valopiuhan lainojen lyhennykset neljän vuoden ajalta. Lisäksi lainalla olisi maksettu kunnalle sen osuuskunnalle antama 300 000 euron lyhytaikainen laina. Osuuskunnalta olisi edellytetty lainan takaisinmaksua velkakirjalla.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *