Tilinpäätös keräsi kehuja

Liperin valtuutetuilla oli maanantaina mieluisa tehtävä hyväksyä viime vuoden tilinpäätös, sillä tulos oli historiallisen hyvä. Yli kaksi miljoonaa ylijäämää ja liki kuuden miljoonan vuosikate vaativat töitä ja vaikeita päätöksiä.

– Vuosikatteen osalta tulos on 30 prosenttia aikaisempaa parempi. Toki se pitää sisällään kertaluontoisista eristä muodostuvia osia, kunnanjohtaja Hannele Mikkanen kuvaili.

– Lomautukset ja palvelurakenteen muutokset eivät olleet helppoja päätöksiä. Joka taajamassa on omat vahvuutensa, kaikissa ei voi olla enää kaikkea saatavilla. Kouluratkaisut asettavat kunnan talouden jatkossa suuren haasteen eteen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Sanna Parkkinen (sd.) totesi.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *