Liperin Osuuspankki jättää Viinijärven ja kirkonkylän

Liperin Osuuspankki yhdistää kolmen taajaman palvelut yhteen alkukesästä. Viinijärven ja Liperin konttorien toiminnot työntekijöineen muuttavat yhdessä Ylämyllyn konttorin kanssa kesäkuussa valmistuvaan Ylämyllyn liikekeskukseen.

Viinijärven konttori sulkee ovensa huhtikuun lopussa ja Liperin konttori on auki viimeistä kertaa 15. kesäkuuta. Uusi toimipiste aukeaa liikekeskuksessa heinäkuun alussa.

Liperin Osuuspankki perustelee ratkaisuaan asiakaskäyttäytymisen muutoksilla. Entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa sähköisten palvelujen vuoksi. Päätös on pankinjohtaja Jukka Asikaisen mukaan tehty koko pankin pitkän aikavälin kannattavuutta ajatellen.

Liperin Osuuspankin facebook-seinällä uutinen sai tuoreeltaan tyrmäyksen. Moni harmitteli ikäihmisiä, joille asioiminen pankissa on jatkossa vaikeaa. Samoin keskustelussa tuotiin esille pankin tuoma vetovoima taajamalle.

– Pankin toiminnan keskittämisellä turvaamme Liperin Osuuspankin olemassaolon edelleenkin itsenäisenä pankkina Liperin kunnassa, Jukka Asikainen perustelee sosiaalisessa mediassa.

Otto-automaatit jäävät kaikkiin kolmeen taajamaan.

Vastaa