Investointeihin tarvitaan lisärahaa

Ylämyllyn liikekeskusta varten on rakennettava ennakoinnista poiketen hulevesiviemäröintiä. Siihen ei ole varattu rahaa kuluvan vuoden budjettiin, joten elinympäristölautakunta pyytää siihen noin 170 000 euron määrärahaa hallitukselta ja edelleen valtuustolta.

Ylämyllyn vesitornin kunnostus tulee ennakoitua kalliimmaksi. Elinympäristölautakunta aloittaa urakkasopimusneuvottelut Rakennusliike Karjaluoto Oy:n kanssa. Tarjoukset kohosivat puoleen miljoonaan, kun talousarvioon oli varattu 350 000 euroa.
Kirkonkylän Penttiläntien kunnallistekniikan saneeraukseen on saatu halvin tarjous, hieman alle 100 000 euroa, Joen Kaivin Oy:ltä.
Ylämyllyn Lautasuontiellä hulevesiviemäröintiä korjataan hieman yli sadan metrin matkalta. Edullisimman tarjouksen urakkaan teki J&M Aavamäki Oy.

Vastaa