Hissiavustusta ei kannateta

Liperin tekninen lautakunta ei muuttanut aiempaa kantaansa Asunto Oy Kiiskilänrinteen avustamisessa. Kerrostaloyhtiö on hakenut kunnalta avustusta hissien jälkiasentamiseen. Kielteisen päätöksen saatuaan yhtiö teki oikaisuvaatimuksen, jossa se esitti, että kunta myöntäisi hankkeelle avustusta vanhusten ja vammaisten asuntojen korjauksiin tarkoitetusta määrärahasta.

Lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se hylkää asiassa tehdyn oikaisuvaatimuksen. Kyseisten avustusten myöntämiseen kunta saa ohjeet ARA Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta. ARA on avustanut yhtiön hissihanketta jo 50 prosentin osuudella.
Tekninen lautakunta valitsi Veljekset Ratilainen Ky:n urakoimaan Ylämyllyntien teollisuusalueen laajennusosan kunnallistekniikkaa kilpailutuksen perusteella.
Lautakunta valitsi urakoitsijat kaavateiden kunnossapitäjiksi tuleville kolmelle talvelle. Kirkonkylän aluetta hoitaa Koneurakointi Löfgren Ky ja Viinijärveä Maatilayritys Veli Voutilainen T:mi. Ylämyllyllä talvihoidon urakoitsijoina ovat Nenore Oy ja Koneurakointi Soikkeli.

Vastaa