Kerrasta koukkuun

Haastattelin Kivimetsiä reilu vuosi sitten, ja helposti höynäytettävänä he saivat minut kokeilemaan vuohenputkea kotikeittiössä. Sittemmin tuo kukkapenkkien kauhu on muuttunut kesäherkuksi, aivan kuten Kivimetsät varoittelivatkin.Hortoilu nimittäin koukuttaa!

Alkuun pistelin vuohenputket salaatissa, padoissa ja lämpimissä piiraissa. Pirtelöiden ystävänä keksin lopulta hyödyntää kasvia myös juotavassa muodossa – smoothie kun on nopea tehdä ja nauttia.

Kourallinen vuohenputkea, kaksi banaania, kiivi ja avokado nakataan tehosekoittimeen ja superterveellinen, mutta makea välipala on valmis! Kiivin siemenet tekevät herkkuun mukavan efektin, sillä ne narskuvat hampaissa kuin sokerikiteet. Annoksesta tulee välipalaa kahdelle.

 

Artikkeli Villiinny villivihanneksiin -kirjasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *