Tulipalojen ennaltaehkäisy kannattaa

Liperiläisen Sallisten navetassa käy kuhina, kun sähkömies puhaltelee pölyjä keskuskaapista ja tusina yleisöä seuraa vieressä.
Sähkötarkastusten tekeminen on edullinen tapa ennaltaehkäistä navettapalojen syttymistä. OP Vakuutus eli entinen Pohjola tarttui viitisen vuotta sitten toimeen: yhtiö tukee sähkötarkastusten tekemistä maatiloilla.
– Sähkötarkastuksen hinta on pisara meressä, kun verrataan tulipalon aiheuttamiin kustannuksiin, Timo Kilpeläinen OP-ryhmästä toteaa.
Riskien minimointi kannattaa, sillä vahinkojen väheneminen näkyy lopulta asiakkaiden kukkaroissa viimeistään vakuutusmaksujen hinnassa. Tulipalojen määrä on vakuutusyhtiön asiantuntijoiden mukaan vähentynyt tarkastusten myötä.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa