Ylämyllyn Ohjaamon avajaisia vietetään huomenna

Ylämyllyn monitoimitalolle avataan nuorille palveluja tarjoava Ohjaamo. Avajaisia vietetään huomenna maanantaina 21. maaliskuuta kello 12.30–14.30.

Avajaisissa Joensuun Nuorisoverstas ja Ylämyllyn työpaja esittelevät toimintaansa. Teresa Ikonen Ohjaamo 2.0 –hankkeesta on kertomassa uravalmennuksesta, ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, koulutuskokeiluista ja mahdollisuudesta palkkatukeen.

Liperin Ohjaamo on jatkossa avoinna aina maanantai-iltapäivisin osoitteessa Viljatie 1. Palvelun kohderyhmänä ovat 15–29-vuotiaat, jotka tarvitsevat apua koulutukseen ja työpaikanhakuun liittyen, neuvoja raha-asioiden hoidossa ja asunnon hommaamisessa tai muuten vain apua elämän solmuihin.

Pohjois-Karjalaan perustetut ja perustettavat Ohjaamot liittyvät Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän ja yhteistyökuntien Ohjaamo 2.0 -hankkeeseen. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

Vastaa