Liperiläiselle luettiin syytteet kymmenistä petoksista

Liperiläisen miehen epäillään tehtailleen pitkän listan erilaisia huijauksia. Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa hänelle luettiin maanantaina 56 syytettä petoksista, petoksen yrityksistä tai väärennyksistä.

Syytetty oli tilannut verkkokaupoista kahden vuoden aikana yhtä jos toista käyttäen yleensä jonkun toisen nimeä. Laskut menivät tilaajaksi nimetylle henkilölle, mutta tuotteet epäilty sai itselleen.

Viime kesänä syytetty jatkoi tilausten tekemistä, mutta kaikki yritykset eivät enää toimittaneet tuotteita hänelle. Syksyn tullen hän alkoi tehdä tilauksia parin liperiläisen henkilön nimissä. Hänen onnistui väärentää valtakirjoja ja käytti lähetysten hakemiseen useampia postin toimipisteitä.

Jos sinulla on Puodista ostettu lukuoikeus, voit jatkaa lukemista.

Vastaa