Maakuntaviesti siirtyy toistamiseen

Pohjois-Karjalan maakuntaviesti siirtyy jälleen napakoiden pakkasten vuoksi. Suunnitelmissa on järjestää perinteikäs viestihiihtotapahtuma sunnuntaina 24. tammikuuta; tilannetta tosin arvioidaan vielä lähempänä.
Alun alkaen maakuntaviesti piti hiihtää loppiaisena. Alhaisiin lukemiin painunut elohopea sai kuitenkin järjestäjät siirtämään tapahtuman tulevalle sunnuntaille. Viikonvaihteelle povatut parinkymmenen asteen pakkaset muuttivat kuitenkin suunnitelmia toistamiseen.
Maakuntaviestiin nimettyihin joukkueisiin saa tehdä muutoksia tammikuun 19. päivään kello 12:een asti. Uusien joukkueiden ilmoittautumisia otetaan vastaan tammikuun 17. päivään asti.
Maakuntaviestin vuoksi tammikuun 24. päivälle suunnitellut Liperin Hiihtoseuran pm-sprinttiviestit siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.
Pohjois-Karjalan maakuntaviesti sivakoidaan tänä vuonna Kontiolahden ampumahiihtostadionilla.

Vastaa